Gistad:s reparationsservice

Östergötlands län

Information

590710-XXXX är organisationsnummer för bolaget Gistad:s reparationsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gistad:s reparationsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Linköping som är den kommunen som Gistad:s reparationsservice finns i.

Gistad:s reparationsservice har varit registrerat sedan 1995-04-06 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gistad:s reparationsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Gistad:s reparationsservice är och det finns flera bolag i Linköping som också är .

Firmatecknare för Gistad:s reparationsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gistad:s reparationsservice så kan ni göra det på telefon genom 013-73146 eller genom brev på följande adress:

Reparation och service på tvättmaskiner, torktumlare, disk- maskiner, dörröppnare och oljebrännare.

Det finns olika personer som har en koppling med Gistad:s reparationsservice och det är Karlsson, Karl Thorbjörn som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,