Firma Qualitativa Mari Broqvist

Östergötlands län

Information

Firma Qualitativa Mari Broqvist är ett av många bolag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Firma Qualitativa Mari Broqvist finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Firma Qualitativa Mari Broqvist är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Firma Qualitativa Mari Broqvist som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1998-10-02. Men sedan 1998-01-01 så har Firma Qualitativa Mari Broqvist varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Firma Qualitativa Mari Broqvist så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-145585.

Linköping arbetar för att bolag som Firma Qualitativa Mari Broqvist ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Firma Qualitativa Mari Broqvist. Det finns flera bolag i Östergötlands län.

Projekthandledning inom rehabiliterings- och vårdområdet. Konsultverksamhet inom nämnda område med inriktning på patient- och anhörigupplevelse.

Firmatecknare för Firma Qualitativa Mari Broqvist är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Firma Qualitativa Mari Broqvist och det är följande personer, Broqvist, Britt Ingeborg Mari som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Firma Qualitativa Mari Broqvist är 581223-XXXX.