Wallentins Verktygssliperi

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Linköping och Wallentins Verktygssliperi är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Wallentins Verktygssliperi är ett av dem. Statusen för Wallentins Verktygssliperi är att Bolaget är aktivt.

Wallentins Verktygssliperi är ett Enskild firma och skapades 2000-09-20. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Wallentins Verktygssliperi ska trivas.

Wallentins Verktygssliperi är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-25. I Linköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Slipning av fräsar, borr och annan verkstadsutrustning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wallentins Verktygssliperi är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-23.

Idag är Wallentins Verktygssliperi och det finns flera bolag som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Wallentins Verktygssliperi så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-79298.

.

De som är på något sätt har med Wallentins Verktygssliperi är Vallentin, Rolf Lennart som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Wallentins Verktygssliperi har 561019-XXXX som sitt organisationsnummer.