Troppés Idrottsskademottagning

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Linköping och Troppés Idrottsskademottagning är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Troppés Idrottsskademottagning är ett av dem. Statusen för Troppés Idrottsskademottagning är att Bolaget är aktivt.

Troppés Idrottsskademottagning är ett Enskild firma och skapades 1987-08-07. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där företaget finns i jobbar för att företag som Troppés Idrottsskademottagning ska trivas.

Troppés Idrottsskademottagning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Linköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Läkarmottagning, allmän mottagning och idrottsmedicin. Rehabili- tering och förebyggande med specifik träning och skydd. Under- visning, föredrag, kurser i idrottsmedicin och biomekanik. Kon- sultverksamhet för forskning och utveckling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Troppés Idrottsskademottagning är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-09.

Idag är Troppés Idrottsskademottagning och det finns flera företag som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Troppés Idrottsskademottagning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Troppés Idrottsskademottagning är Tropp, Hans Torbjörn som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Troppés Idrottsskademottagning har 560824-XXXX som sitt organisationsnummer.