Roger Mårtenssons Antikt & Begagnat i Linköping

Östergötlands län

Information

Roger Mårtenssons Antikt & Begagnat i Linköping är ett bolag som finns i Linköping. I Roger Mårtenssons Antikt & Begagnat i Linköping finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mårtensson, Roger Carl-Gustav som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Roger Mårtenssons Antikt & Begagnat i Linköping så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Roger Mårtenssons Antikt & Begagnat i Linköping på telefon 013-143034.

Handel med begagnade varor såsom begagnat inre lösöre, handel med hela hem och enstaka föremål, röjning och städning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Roger Mårtenssons Antikt & Begagnat i Linköping av bolagstypen Enskild firma.

Roger Mårtenssons Antikt & Begagnat i Linköping är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Roger Mårtenssons Antikt & Begagnat i Linköping innehar ej F-skattsedel och Roger Mårtenssons Antikt & Begagnat i Linköping är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Roger Mårtenssons Antikt & Begagnat i Linköping så är det följande:

Roger Mårtenssons Antikt & Begagnat i Linköping har 560110-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.