Anders Warg Bygg AB

Östergötlands län

Information

Anders Warg Bygg AB är ett av många företag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Anders Warg Bygg AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Anders Warg Bygg AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2008-06-12.

Anders Warg Bygg AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2008-02-28. Men sedan 2008-06-12 så har Anders Warg Bygg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tulpanv. 5, 585 64, Linghem. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Anders Warg Bygg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 076-8846930.

Linköping arbetar för att företag som Anders Warg Bygg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Anders Warg Bygg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva bygg- och snickeriverksamhet, markentreprenader, handel med bilar, uthyrning och service av bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Anders Warg Bygg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Anders Warg Bygg AB och det är följande personer, Warg, Karl Anders Wilhelm som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Flodström, Bo Mattias som är född 1972 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Svensson, Dick Yngve som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Anders Warg Bygg AB är 556752-5729.