JÖ Management AB

Östergötlands län

Information

JÖ Management AB är ett av många verksamheter som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som JÖ Management AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

JÖ Management AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-11-22.

JÖ Management AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2007-11-01. Men sedan 2007-11-22 så har JÖ Management AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Trastsångarv. 65, 585 65, Linghem. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JÖ Management AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-70701.

Linköping arbetar för att verksamheter som JÖ Management AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JÖ Management AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva rådgivning och konsultationer inom området försäkring, fond och finans. Konsultationer inom management och ledarskap och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JÖ Management AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JÖ Management AB och det är följande personer, Österlind, Jan Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Österlind, Brittmarie Eva Birgitta M som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Österlind, Pia Ingrid Maria som är född 1973 och har titeln Suppleant, Wänström, Erik Torsten Helge som är född 1947 och har titeln Revisor, Wänström Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för JÖ Management AB är 556741-6762.