Fröken Jennys AB

Östergötlands län

Information

Fröken Jennys AB är ett av många verksamheter som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Fröken Jennys AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Fröken Jennys AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-10-11.

Fröken Jennys AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2007-09-13. Men sedan 2007-10-18 så har Fröken Jennys AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Stjärnorpsv. 11, 590 77, Vreta Kloster. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fröken Jennys AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0494-465117.

Linköping arbetar för att verksamheter som Fröken Jennys AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fröken Jennys AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang och vandrarhem och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fröken Jennys AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fröken Jennys AB och det är följande personer, Knutsson, Eva Margareta som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Knutsson, Anna Kristina Margareta som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Kennet Torbjörn som är född 1959 och har titeln Suppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Martinsson, Leif Håkan som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Fröken Jennys AB är 556737-8715.