BilByter Försäljnings AB

Östergötlands län

Information

BilByter Försäljnings AB är ett av många verksamheter som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som BilByter Försäljnings AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

BilByter Försäljnings AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-11-22.

BilByter Försäljnings AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2007-07-13. Men sedan 2007-11-22 så har BilByter Försäljnings AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bonnorpsg. 2, 582 73, Linköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BilByter Försäljnings AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-181801.

Linköping arbetar för att verksamheter som BilByter Försäljnings AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BilByter Försäljnings AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget ska bedriva fordonsförsäljning, fordonsreparationer, försäljning av fordonsreservdelar och tillbehör, uthyrning av fordon samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BilByter Försäljnings AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BilByter Försäljnings AB och det är följande personer, Burman, Karl David som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Ilestrand, Richard Magnus som är född 1963 och har titeln Suppleant, Svensson, Dick Yngve som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för BilByter Försäljnings AB är 556734-8247.