Optensys Energianalys AB

Östergötlands län

Information

Optensys Energianalys AB är ett företag som finns i Linköping. I Optensys Energianalys AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Henning, Dag Olof som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Henning, Eva Märta Elisabet som är född 1960 och har titeln Suppleant, Ranby Björklund Linköping AB som är född och har titeln Revisor, Linderfalk, Nils Gösta som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Optensys Energianalys AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Optensys Energianalys AB på telefon 013-100516.

Bolaget skall utföra anlyser av energitillförsel, energianvändning och energihushållning. Bolaget ska tillhandahålla energikonsulttjänster, bla med hjälp av modeller för optimering av energisystem där el- och värmeförsörjning ingår. Bolaget kan även förvalta fast och lös egendom (främst värdepapper) samt idka med det nämnda förenlig verksamhet.

Idag är Optensys Energianalys AB av bolagstypen Aktiebolag.

Optensys Energianalys AB är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Optensys Energianalys AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-07-30 och Optensys Energianalys AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-07-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Optensys Energianalys AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Optensys Energianalys AB har 556731-1815 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.