Torstens Entreprenad- och Lantbruks Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Torstens Entreprenad- och Lantbruks Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där Torstens Entreprenad- och Lantbruks Aktiebolag finns. I Linköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Torstens Entreprenad- och Lantbruks Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Torstens Entreprenad- och Lantbruks Aktiebolag har haft sedan 2007-06-28. Torstens Entreprenad- och Lantbruks Aktiebolag har funnits sedan och 2007-10-04 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Torstens Entreprenad- och Lantbruks Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Engelbrektsg. 8, 582 21, Linköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8274219.

Linköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Torstens Entreprenad- och Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Torstens Entreprenad- och Lantbruks Aktiebolag har idag 556730-8084 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Torstens Entreprenad- och Lantbruks Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är entreprenadverksamhet inom lantbruk, -bygg- och transport sektorn samt därmed förenlig verksamhet.

I Torstens Entreprenad- och Lantbruks Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Caap, Nils Torsten som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Caap, Carl som är född 1971 och har titeln Suppleant, Sandberg, Marianne Lisbeth Birgitta som är född 1950 och har titeln Revisor, M. Sandbergs Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .