Nordicom Gillbergagatan AB

Östergötlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nordicom Gillbergagatan AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är Nordicom Gillbergagatan AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 2007-05-23 så skapades Nordicom Gillbergagatan AB och företaget är har ej F-skattsedel.

Nordicom Gillbergagatan AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-09-27

556730-3416 är organisationsnummret för företaget som finns i Linköping.

Just nu är Nordicom Gillbergagatan AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Nordicom Gillbergagatan AB så går det att nå dem via telefon på 08-50894250 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Edlund, Magnus Otto Erik -Jernström Nyberg, Karin Marianne

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nordicom Gillbergagatan AB är Edlund, Magnus Otto Erik som är född 1963 och har titeln Extern firmatecknare, Jernström Nyberg, Karin Marianne som är född 1967 och har titeln Extern VD, kristensen, gunnar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Mellander, Carl Per Gunnar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Schönning, Nils Lennart Samuel som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorNihlén, Anders Jan-Hugo som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .