Östgötaforum AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Linköping och Östgötaforum AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Östgötaforum AB är ett av dem. Statusen för Östgötaforum AB är att Bolaget är aktivt.

Östgötaforum AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-04-13. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där företaget finns i jobbar för att företag som Östgötaforum AB ska trivas.

Östgötaforum AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-03. I Linköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara marknadsföring vid mässor och utställningar, utföra konsultationer inom marknadsföring och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Östgötaforum AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-03.

Idag är Östgötaforum AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Östgötaforum AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-388697.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Östgötaforum AB är Ljung, Hans Olov som är född 1953 och har titeln VD, Petersson, Kurt Rolf Göran som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljung, Hans Olov som är född 1953 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor.

Östgötaforum AB har 556728-0499 som sitt organisationsnummer.