Rego Konsulter i Linköping AB

Östergötlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att tillhandahålla tjänster och produkter med informationsteknologi inom administrativ databehandling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rego Konsulter i Linköping AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är Rego Konsulter i Linköping AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 2007-03-27 så skapades Rego Konsulter i Linköping AB och företaget är har F-skattsedel Rego Konsulter i Linköping AB har haft det sedan 2007-04-12.

Rego Konsulter i Linköping AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-04-12

556727-1712 är organisationsnummret för företaget som finns i Linköping.

Just nu är Rego Konsulter i Linköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Rego Konsulter i Linköping AB så går det att nå dem via telefon på 013-210095 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rego Konsulter i Linköping AB är Lindgren, Lars Håkan Fredrik som är född 1954 och har titeln VD, Lindgren, Lars Håkan Fredrik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Eidmann, Olof Hermann Hubertus som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekström Cardsjö, Anne-Lie Maria som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Rexhammar, Hanna Maria som är född 1966 och har titeln Revisor, Deskjockeys Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.