Suphu's Academy AB

Östergötlands län

Information

556725-9550 är organisationsnummer för företaget Suphu's Academy AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Suphu's Academy AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som Suphu's Academy AB finns i.

Suphu's Academy AB har varit registrerat sedan 2007-03-12 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Suphu's Academy AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-10.

Suphu's Academy AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Suphu's Academy AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Duong, Truong Tho -Rydqvist, Boris Göran Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Suphu's Academy AB så kan ni göra det på telefon genom 013-141730 eller genom brev på följande adress:
Snickareg. 42, 582 26, Linköping

Bolaget skall bedriva hälsovård samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Suphu's Academy AB och det är Wolving, Sara Kristina som är född 1971 och har titeln VD, Wolving, Sara Kristina som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydqvist, Boris Göran som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Duong, Truong Tho som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Wänqvist, Stephan Per Michael som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Wänström, Erik Torsten Helge som är född 1947 och har titeln RevisorWänström Revision AB som är född och har titeln Revisor,