Helicopter View in Scandinavia Holding AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Helicopter View in Scandinavia Holding AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Linköping här finns det många olika Aktiebolag. Helicopter View in Scandinavia Holding AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Linköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Helicopter View in Scandinavia Holding AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556724-2911.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Helicopter View in Scandinavia Holding AB på följande adress PLATENSGATAN 10 B, 582 20, Linköping.

Helicopter View in Scandinavia Holding AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Helicopter View in Scandinavia Holding AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Tvedt, Einar Michael som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva köp, försäljning, service och uthyrning av obemannade luftfarkoster samt därmed förenlig verksamhet.