B.C.S.A Technical Solutions AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns B.C.S.A Technical Solutions AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Linköping här finns det många olika Aktiebolag. B.C.S.A Technical Solutions AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Linköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

B.C.S.A Technical Solutions AB är momsregistrerat sedan2007-08-30 och har organisationsnummer 556720-3285.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0708-228831 alternativt besöka eller skicka post till B.C.S.A Technical Solutions AB på följande adress SUNNORPSGATAN 4, 582 73, Linköping.

B.C.S.A Technical Solutions AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-08-30.

I B.C.S.A Technical Solutions AB så sitter följande personer i styrelsen: Carlsson, Björn Olof Ivar som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Andersson, Sven Mattias som är född 1969 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva konstruktion, tillverkning och reparationer av produktionsverktyg och maskiner för tillverkningsindustrin, detalj- och konstruktionslösningar för tekniska och mekaniska produkter, framtagning av prototyper och utfallsprov, förserieprodukter samt detaljtillverkning och support inom nämnda områden jämte därmed förenlig verksamhet.