FTAB Företagspartner AB

Östergötlands län

Information

FTAB Företagspartner AB är en verksamhet som finns i Linköping. I FTAB Företagspartner AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hörström, Torbjörn Jean Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hörström, Yvonne Berit som är född 1949 och har titeln Suppleant, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med FTAB Företagspartner AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå FTAB Företagspartner AB på telefon 070-5914044.

Föremålet för bolagets verksamhet är tjänsteförsäljning av strategiarbete och utbildningsfrågor mot främst tillverkande verkstadsindustriföretag och därmed förenlig verksamhet.

Idag är FTAB Företagspartner AB av bolagstypen Aktiebolag.

FTAB Företagspartner AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

FTAB Företagspartner AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-12-07 och FTAB Företagspartner AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-04.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för FTAB Företagspartner AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

FTAB Företagspartner AB har 556710-0960 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.