Ekängens Försäljnings AB (Kakelbutiken)

Östergötlands län

Information

Ekängens Försäljnings AB (Kakelbutiken) är ett av många företag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Ekängens Försäljnings AB (Kakelbutiken) finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ekängens Försäljnings AB (Kakelbutiken) är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-05-17.

Ekängens Försäljnings AB (Kakelbutiken) som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2006-04-19. Men sedan 2006-05-17 så har Ekängens Försäljnings AB (Kakelbutiken) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Huskvarnav. 40, 554 54, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ekängens Försäljnings AB (Kakelbutiken) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-305760.

Linköping arbetar för att företag som Ekängens Försäljnings AB (Kakelbutiken) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ekängens Försäljnings AB (Kakelbutiken). Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva butiksförsäljning av bad- och köksinredningar samt utföra konsultationer och utbildning inom transportlogistik jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ekängens Försäljnings AB (Kakelbutiken) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Andersson, Peter Lennart.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ekängens Försäljnings AB (Kakelbutiken) och det är följande personer, Andersson, Peter Lennart som är född 1960 och har titeln VD, Andersson, Peter Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Swärd, Jan Robert som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Annie Ingeborg som är född 1958 och har titeln Suppleant, Broomé, Nils Peter som är född 1964 och har titeln Revisor, Molander, Claes-Uno Julius som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant.BDO Linköping AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ekängens Försäljnings AB (Kakelbutiken) är 556702-2404.