Hundtema i Linköping AB

Östergötlands län

Information

Hundtema i Linköping AB är ett av många bolag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Hundtema i Linköping AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hundtema i Linköping AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2006-02-27.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Tuvg. 2, 589 57, Linköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hundtema i Linköping AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-149024.

Linköping arbetar för att bolag som Hundtema i Linköping AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hundtema i Linköping AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva grossistverksamhet för hundkläder och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hundtema i Linköping AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hundtema i Linköping AB och det är följande personer, Heimner, Malin Jessica som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Cathrine som är född 1954 och har titeln Suppleant, Larsson, Per-Gunnar Anders som är född 1960 och har titeln Revisor, Carlsson, Tord Michael som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hundtema i Linköping AB är 556698-7532.