Axentra AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom data, jordbruk med djurskötsel samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Axentra AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är Axentra AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 2006-02-10 så skapades Axentra AB och verksamheten är har F-skattsedel Axentra AB har haft det sedan 2006-06-29.

Axentra AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-06-29

556698-2459 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Linköping.

Just nu är Axentra AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Axentra AB så går det att nå dem via telefon på 013-4804080 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Axentra AB är Ulltjärn, Kimmo Lennart Sebastian som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ulltjärn, Susanne Charlotte K som är född 1970 och har titeln Suppleant, Ottosson Rockler, Nanna Eva Caroline som är född 1970 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .