Miljösupport i Linköping AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Miljösupport i Linköping AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Linköping här finns det många olika Aktiebolag. Miljösupport i Linköping AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Linköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Miljösupport i Linköping AB är momsregistrerat sedan2006-02-02 och har organisationsnummer 556697-5230.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 073-5931290 alternativt besöka eller skicka post till Miljösupport i Linköping AB på följande adress Gillbergag. 7, 582 73, Linköping.

Miljösupport i Linköping AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-02-02.

I Miljösupport i Linköping AB så sitter följande personer i styrelsen: , Bunne, Hans Ove som är född 1940 och har titeln Suppleant , Jakobsson, Jan Ola Eric som är född 1960 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Miljösupport erbjuder vägledning inom miljöområdet till små och medelstora företag för effektivisering och reducering av miljöbelastning samt för att följa de lagar och andra krav som verksamheten har att rätta sig efter.