Vikingstads Mekaniska Verkstads AB

Östergötlands län

Information

Vikingstads Mekaniska Verkstads AB är en verksamhet som finns i Linköping. I Vikingstads Mekaniska Verkstads AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Strotz, Lena Maria Linnéa som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Strotz, Larry Martin Carl som är född 1968 och har titeln Suppleant, Molander, Claes-Uno Julius som är född 1957 och har titeln Revisor, Broomé, Nils Peter som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Linköping AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vikingstads Mekaniska Verkstads AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Vikingstads Mekaniska Verkstads AB på telefon 013-81100.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vikingstads Mekaniska Verkstads AB av bolagstypen Aktiebolag.

Vikingstads Mekaniska Verkstads AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Vikingstads Mekaniska Verkstads AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-01-19 och Vikingstads Mekaniska Verkstads AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-19.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vikingstads Mekaniska Verkstads AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vikingstads Mekaniska Verkstads AB har 556692-1697 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.