Melin Radar AB

Östergötlands län

Information

Melin Radar AB är ett av många bolag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Melin Radar AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Melin Radar AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-04-06.

Melin Radar AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2005-11-24. Men sedan 2007-04-06 så har Melin Radar AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Famnstigen 6, 587 39, Linköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Melin Radar AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-151519.

Linköping arbetar för att bolag som Melin Radar AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Melin Radar AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget ska utföra utredningar och tekniska konsultationer inom radarområdet samt bedriva handel med aktier och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Melin Radar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Melin Radar AB och det är följande personer, Melin, Jan Olof Valdemar som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Melin, Vera Sofia som är född 1934 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Melin Radar AB är 556691-1870.