Creativ Friskvård i Linköping AB

Östergötlands län

Information

Creativ Friskvård i Linköping AB är ett av många bolag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Creativ Friskvård i Linköping AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Creativ Friskvård i Linköping AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-03-16.

Creativ Friskvård i Linköping AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2005-11-22. Men sedan 2006-03-16 så har Creativ Friskvård i Linköping AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Risbrinksg. 6 A, 587 21, Linköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Creativ Friskvård i Linköping AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-134100.

Linköping arbetar för att bolag som Creativ Friskvård i Linköping AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Creativ Friskvård i Linköping AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva friskvård, massage, konditionstester och videoanalyser samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Creativ Friskvård i Linköping AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Creativ Friskvård i Linköping AB och det är följande personer, Söderfjord, Berith Cecilia som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderfjord, Pierre Sölve Gustav som är född 1965 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Creativ Friskvård i Linköping AB är 556690-9411.