Phone Store i Motala AB

Östergötlands län

Information

556690-4131 är organisationsnummer för bolaget Phone Store i Motala AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Phone Store i Motala AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som Phone Store i Motala AB finns i.

Phone Store i Motala AB har varit registrerat sedan 2005-11-14 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Phone Store i Motala AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-13.

Phone Store i Motala AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Phone Store i Motala AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Phone Store i Motala AB så kan ni göra det på telefon genom 073-5057631 eller genom brev på följande adress:
Bispmotalag. 7, 591 30, Motala

Bolaget ska bedriva mobiltelefonförsäljning, försäljning av telefontillbehör och datorer samt näthandel med teknikutrustning, kläder och hushållsartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Phone Store i Motala AB och det är Litsén, Alf Fredrik som är född 1981 och har titeln VD, Litsén, Alf Fredrik som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Litsén, Nils Johan som är född 1977 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,