Köpdinbil Norden Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Köpdinbil Norden Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Köpdinbil Norden Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Köpdinbil Norden Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-12-23.

Köpdinbil Norden Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2005-11-01. Men sedan 2005-12-23 så har Köpdinbil Norden Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lövbergsv. 12, 589 37, Linköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Köpdinbil Norden Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-162050.

Linköping arbetar för att verksamheter som Köpdinbil Norden Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Köpdinbil Norden Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva auktionshandel med personbilar på Internet och traditionell handel med personbilar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Köpdinbil Norden Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Köpdinbil Norden Aktiebolag och det är följande personer, Jonsson, Per Erik Folke som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lloyd, Alf Magnus David som är född 1965 och har titeln Suppleant, Boström, Kurt Johan som är född 1971 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Köpdinbil Norden Aktiebolag är 556688-9522.