Copytrans AB

Östergötlands län

Information

Bolaget ska tillhandahålla transporttjänster, idka handel med aktier, fastigheter samt bilar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Copytrans AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är Copytrans AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 2005-10-25 så skapades Copytrans AB och bolaget är har F-skattsedel Copytrans AB har haft det sedan 2005-11-17.

Copytrans AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-11-17

556688-6155 är organisationsnummret för bolaget som finns i Linköping.

Just nu är Copytrans AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Copytrans AB så går det att nå dem via telefon på 031-3400380 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Elgstrand, Jan Lennart -Elgstrand, Karin Maria

Följande personer är på något sätt aktiva inom Copytrans AB är Elgstrand, Jan Lennart som är född 1958 och har titeln VD, Elgstrand, Jan Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Elgstrand, Karin Maria som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Elgstrand, Jan Robert som är född 1985 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.