Öberg's KöK AB

Östergötlands län

Information

Öberg's KöK AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där Öberg's KöK AB finns. I Linköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Öberg's KöK AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Öberg's KöK AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Öberg's KöK AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Snickareg. 4A, 582 26, Linköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 013-144640.

Linköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Öberg's KöK AB Privat, ej börsnoterat.

Öberg's KöK AB har idag 556684-7892 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Öberg's KöK AB

Bolaget skall driva restaurangverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Öberg's KöK AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wålander, Göran Sigvard som är född 1948 och har titeln Likvidator, Karlsson, Stig Sören som är född 1961 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .