ZIDconZ AB

Östergötlands län

Information

ZIDconZ AB är ett av många verksamheter som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som ZIDconZ AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ZIDconZ AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-09-15.

ZIDconZ AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2005-07-06. Men sedan 2005-09-15 så har ZIDconZ AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Gottorpsg. 11, 582 73, Linköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ZIDconZ AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-1344133.

Linköping arbetar för att verksamheter som ZIDconZ AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ZIDconZ AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget ska driva handel med trycksaker och kläder samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ZIDconZ AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ZIDconZ AB och det är följande personer, Norberg, Anders Per-Håkan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Wenner, Gerd Elsa Gun som är född 1961 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ZIDconZ AB är 556683-0724.