Ivarson Fysio AB

Östergötlands län

Information

556682-1293 är organisationsnummer för verksamheten Ivarson Fysio AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ivarson Fysio AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som Ivarson Fysio AB finns i.

Ivarson Fysio AB har varit registrerat sedan 2005-06-20 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ivarson Fysio AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ivarson Fysio AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ivarson Fysio AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ivarson Fysio AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8238333 eller genom brev på följande adress:
Torgg. 3, 582 19, Linköping

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom fysioterapi pch manuell terapi innehållande utbildning, rådgivning och behandling samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ivarson Fysio AB och det är Ivarsson, Bo Sören som är född 1960 och har titeln VD, Ivarsson, Bo Sören som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Catrine Helena som är född 1968 och har titeln Suppleant, Schwertner, Frank Gerhard som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,