Linköpings Fogfria Beläggningar AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Linköping och Linköpings Fogfria Beläggningar AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Linköpings Fogfria Beläggningar AB är ett av dem. Statusen för Linköpings Fogfria Beläggningar AB är att Bolaget är aktivt.

Linköpings Fogfria Beläggningar AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-01-26. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där företaget finns i jobbar för att företag som Linköpings Fogfria Beläggningar AB ska trivas.

Linköpings Fogfria Beläggningar AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-07. I Linköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra golventreprenader, slipning, spackling och fogning av golv för industri och offentliga miljöer samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Linköpings Fogfria Beläggningar AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-07.

Idag är Linköpings Fogfria Beläggningar AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Linköpings Fogfria Beläggningar AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-125105.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Linköpings Fogfria Beläggningar AB är Carlsson, Leif Bo Ragnar som är född 1945 och har titeln VD, Carlsson, Leif Bo Ragnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjertstedt, Per Erik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blom, Lars Stefan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Tomas Crister som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Kurt Johan som är född 1971 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Linköpings Fogfria Beläggningar AB har 556675-3017 som sitt organisationsnummer.