Via Forte AB

Östergötlands län

Information

Via Forte AB är ett av många företag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Via Forte AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Via Forte AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-02-17.

Via Forte AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2005-01-17. Men sedan 2005-02-17 så har Via Forte AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Via Forte AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Linköping arbetar för att företag som Via Forte AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Via Forte AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall direkt eller indirekt bedriva företags- och organisationsutveckling, handel med och förvaltning av värde- papper, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Via Forte AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Via Forte AB och det är följande personer, Lindahl, Märta Birgitta Matilda som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Erik Håkan som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lavonen, Kai Rikhard som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Via Forte AB är 556674-8322.