Bertil Hedberg Maskintjänst AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Bertil Hedberg Maskintjänst AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Linköping här finns det många olika Aktiebolag. Bertil Hedberg Maskintjänst AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Linköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Bertil Hedberg Maskintjänst AB är momsregistrerat sedan2005-03-25 och har organisationsnummer 556672-6542.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 013-102230 alternativt besöka eller skicka post till Bertil Hedberg Maskintjänst AB på följande adress Gottorpsg. 27, 582 73, Linköping.

Bertil Hedberg Maskintjänst AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Bertil Hedberg Maskintjänst AB så sitter följande personer i styrelsen: Karlsson, Urban Roland som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med tvätt- och storköksmaskiner, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.