HL Consulting AB

Östergötlands län

Information

HL Consulting AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där HL Consulting AB finns. I Linköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. HL Consulting AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket HL Consulting AB har haft sedan 2004-12-16. HL Consulting AB har funnits sedan och 2004-12-16 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till HL Consulting AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vasav. 11, 582 20, Linköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2432693.

Linköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är HL Consulting AB Privat, ej börsnoterat.

HL Consulting AB har idag 556669-7354 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för HL Consulting AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet rörande projektledning, organisationsutveckling, systemintegration, primärt inom flygområdet och handel med maskiner och utrustning för flygplatser, flygplan och fordon jämte därmed förenlig verksamhet. ramtagning, hantering och försäljning av fotografiskt material (bilder och video).

I HL Consulting AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lidman, Hans Håkan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidman, Eija Inkeri som är född 1959 och har titeln Suppleant, Broomé, Nils Peter som är född 1964 och har titeln Revisor, Kraff, Rolf som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Linköping AB som är född och har titeln Revisor, .