Johannelunds Vårdcentral AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Linköping och Johannelunds Vårdcentral AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Johannelunds Vårdcentral AB är ett av dem. Statusen för Johannelunds Vårdcentral AB är att Bolaget är aktivt.

Johannelunds Vårdcentral AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-10-20. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där företaget finns i jobbar för att företag som Johannelunds Vårdcentral AB ska trivas.

Johannelunds Vårdcentral AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-27. I Linköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hälso- och sjukvård ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Johannelunds Vårdcentral AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-12.

Idag är Johannelunds Vårdcentral AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Johannelunds Vårdcentral AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-225630.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Brogren, Lena Elisabet -Forssell Willner, Ingrid Kristina -Wetterhall, Eva-Lena Marie.

De som är på något sätt har med Johannelunds Vårdcentral AB är Brogren, Lena Elisabet som är född 1947 och har titeln Extern firmatecknare, Forssell Willner, Ingrid Kristina som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Armins Waldeck, Ruth Maria Charlotte som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Sköld, Marie Elisabeth som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Wetterhall, Eva-Lena Marie som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Wälivaara, Kurt Rune William som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamotLundin, Monica Susanne som är född 1955 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Lars Daniel som är född 1959 och har titeln Suppleant, Wänström, Erik Torsten Helge som är född 1947 och har titeln RevisorWänström Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Johannelunds Vårdcentral AB har 556668-7454 som sitt organisationsnummer.