SMAC AB

Östergötlands län

Information

SMAC AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där SMAC AB finns. I Linköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. SMAC AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. SMAC AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till SMAC AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 013-100005.

Linköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är SMAC AB Privat, ej börsnoterat.

SMAC AB har idag 556667-1201 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för SMAC AB

Bolaget skall bedriva försäljning av konfektion, skor och smycken samt därmed förenlig verksamhet.

I SMAC AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Annelie Margareta som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Seger Svahn, Carin Marianne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Fyhr, Nils Håkan som är född 1956 och har titeln Suppleant, Nygren, Margareta Iréne som är född 1950 och har titeln Suppleant, Myrén, Eva Helena som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.