Chocolat i Linköping AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Linköping och Chocolat i Linköping AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Chocolat i Linköping AB är ett av dem. Statusen för Chocolat i Linköping AB är att Bolaget är aktivt.

Chocolat i Linköping AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-08-31. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Chocolat i Linköping AB ska trivas.

Chocolat i Linköping AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-30. I Linköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av choklad, konfekt och konditorivaror samt idka därmed förenlig verk- samhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Chocolat i Linköping AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-30.

Idag är Chocolat i Linköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Chocolat i Linköping AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-138800.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Chocolat i Linköping AB är Sjöstedt, Camilla Hanna Veronica som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöstedt, Berith Monica som är född 1958 och har titeln Suppleant, Sjöstedt, Henrik Per Oscar som är född 1975 och har titeln Suppleant, Myrén, Eva Helena som är född 1970 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Chocolat i Linköping AB har 556665-6822 som sitt organisationsnummer.