Flytt-Anders Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556665-6301 är organisationsnummer för bolaget Flytt-Anders Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Flytt-Anders Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som Flytt-Anders Aktiebolag finns i.

Flytt-Anders Aktiebolag har varit registrerat sedan 2004-08-31 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Flytt-Anders Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-18.

Flytt-Anders Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Flytt-Anders Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Flytt-Anders Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 013-144143 eller genom brev på följande adress:
Finnög. 4, 582 78, Linköping

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva flyttbyrå samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Flytt-Anders Aktiebolag och det är Andersson, Sven Roland som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindell, Anders Mathias som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Elisabeth Iris som är född 1950 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,