Equipotentia AB

Östergötlands län

Information

Equipotentia AB är ett av många bolag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Equipotentia AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Equipotentia AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-06-10.

Equipotentia AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2004-05-10. Men sedan 2004-06-10 så har Equipotentia AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till N. Torp Tallebo, 590 76, Vreta Kloster. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Equipotentia AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8378967.

Linköping arbetar för att bolag som Equipotentia AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Equipotentia AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva hästuppfödning och ridutbildning samt rådgivning, konsultationer och utbildning inom psykriatri och annan sjukvård samt fastighetsförvaltning och bedriva därtill hörande verksamheter.

Firmatecknare för Equipotentia AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Aardal Eriksson, Anne Elisabeth -Eriksson, Erik Thomas.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Equipotentia AB och det är följande personer, Aardal Eriksson, Anne Elisabeth som är född 1959 och har titeln VD, Aardal Eriksson, Anne Elisabeth som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Erik Thomas som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Aardal Olsson, Sofie Elisabeth som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Molander, Claes-Uno Julius som är född 1957 och har titeln Revisor, Kraff, Rolf som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant.BDO Linköping AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Equipotentia AB är 556662-1339.