Ken Lindberg Multimedia AB

Östergötlands län

Information

556658-2234 är organisationsnummer för verksamheten Ken Lindberg Multimedia AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ken Lindberg Multimedia AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som Ken Lindberg Multimedia AB finns i.

Ken Lindberg Multimedia AB har varit registrerat sedan 2004-03-22 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ken Lindberg Multimedia AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-09.

Ken Lindberg Multimedia AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ken Lindberg Multimedia AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ken Lindberg Multimedia AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Hjulsbrov. 40, 589 35, Linköping

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom film, litteratur samt teknikutveckling inom dessa områden, bedriva handel med aktier och värdepapper, äga och förvalta fast egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ken Lindberg Multimedia AB och det är Lindberg, Ken Tommy som är född 1964 och har titeln VD, Lindberg, Ken Tommy som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Anna Pernilla som är född 1971 och har titeln Suppleant, Niska, Paul Stefan som är född 1969 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,