Eastcore Communication AB

Östergötlands län

Information

Eastcore Communication AB är en verksamhet som finns i Linköping. I Eastcore Communication AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mielonen, Per Anders som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Linda Yvonne som är född 1974 och har titeln Suppleant, Boström, Kurt Johan som är född 1971 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Eastcore Communication AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Eastcore Communication AB på telefon 070-2603341.

Bolaget skall arbeta med datanätverk och dess produkter samt konfigurering, driftsättning, felsökning, design och projektering. Vidare skall bolaget utföra säkerhets- och prestandatester samt behovsanalys och sälja närliggande nätverksprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Eastcore Communication AB av bolagstypen Aktiebolag.

Eastcore Communication AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Eastcore Communication AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-19 och Eastcore Communication AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-02-19.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Eastcore Communication AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Eastcore Communication AB har 556654-6361 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.