Nya Uffes Kyl och Maskinservice AB

Östergötlands län

Information

Nya Uffes Kyl och Maskinservice AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där Nya Uffes Kyl och Maskinservice AB finns. I Linköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nya Uffes Kyl och Maskinservice AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Nya Uffes Kyl och Maskinservice AB har haft sedan 2004-01-29. Nya Uffes Kyl och Maskinservice AB har funnits sedan och 2004-02-19 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Nya Uffes Kyl och Maskinservice AB så kan ni göra det genom att skicka er post till G. Tanneforsv. 39, 582 54, Linköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 013-362230.

Linköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Nya Uffes Kyl och Maskinservice AB Privat, ej börsnoterat.

Nya Uffes Kyl och Maskinservice AB har idag 556654-4317 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Lars Jonnie -Andersson, Ulf Patrik är den som för stunden ansvarar för Nya Uffes Kyl och Maskinservice AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel, service och reparationer av hushållsmaskiner och storköksutrustning och därmed förenlig verksamhet.

I Nya Uffes Kyl och Maskinservice AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Ulf Patrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lars Jonnie som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Jan Erik Roland som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Selleby, Kjell Agne som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Karl Stefan som är född 1968 och har titeln Revisor, Skeppargatans Revision AB som är född och har titeln Revisor.