Revisionsbyrån Effektiv Anna-Karin Schön AB

Östergötlands län

Information

Revisionsbyrån Effektiv Anna-Karin Schön AB är en verksamhet som finns i Linköping. I Revisionsbyrån Effektiv Anna-Karin Schön AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Schön, Anna-Karin Maria Kristina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Schwertner, Frank Gerhard som är född 1951 och har titeln Suppleant, Victorsson, Lars-Olof som är född 1950 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Revisionsbyrån Effektiv Anna-Karin Schön AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Revisionsbyrån Effektiv Anna-Karin Schön AB på telefon 013-138995.

Bolaget ska bedriva revision och därmed sammanhängande verksamhet.

Idag är Revisionsbyrån Effektiv Anna-Karin Schön AB av bolagstypen Aktiebolag.

Revisionsbyrån Effektiv Anna-Karin Schön AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Revisionsbyrån Effektiv Anna-Karin Schön AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-11-13 och Revisionsbyrån Effektiv Anna-Karin Schön AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-11-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Revisionsbyrån Effektiv Anna-Karin Schön AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Revisionsbyrån Effektiv Anna-Karin Schön AB har 556649-4927 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.