Riktlinjal i Lkpg AB

Östergötlands län

Information

556647-8953 är organisationsnummer för företaget Riktlinjal i Lkpg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Riktlinjal i Lkpg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som Riktlinjal i Lkpg AB finns i.

Riktlinjal i Lkpg AB har varit registrerat sedan 2003-08-12 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Riktlinjal i Lkpg AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Riktlinjal i Lkpg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Riktlinjal i Lkpg AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Riktlinjal i Lkpg AB så kan ni göra det på telefon genom 013-252530 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Riktlinjal i Lkpg AB och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,