Kron & Karlsson Bygg & Mark AB

Östergötlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva bygg- och anläggningsentreprenader med inriktning mot husbyggnationer och markarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kron & Karlsson Bygg & Mark AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är Kron & Karlsson Bygg & Mark AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 2003-08-19 så skapades Kron & Karlsson Bygg & Mark AB och bolaget är har F-skattsedel Kron & Karlsson Bygg & Mark AB har haft det sedan 2003-09-11.

Kron & Karlsson Bygg & Mark AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-09-11

556647-1107 är organisationsnummret för bolaget som finns i Linköping.

Just nu är Kron & Karlsson Bygg & Mark AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Kron & Karlsson Bygg & Mark AB så går det att nå dem via telefon på 013-351470 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kron & Karlsson Bygg & Mark AB är Karlsson, Kent Åke som är född 1971 och har titeln VD, Karlsson, Kent Åke som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Kron, Peter Matts Urban som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sandstedt, Camilla Maria Elisabeth som är född 1975 och har titeln Suppleant, Hellgren, Per Michael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.