På Gång i Linköping AB

Östergötlands län

Information

På Gång i Linköping AB är ett av många bolag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som På Gång i Linköping AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

På Gång i Linköping AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-10-09.

På Gång i Linköping AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2003-06-26. Men sedan 2003-10-09 så har På Gång i Linköping AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nyg. 22, 582 19, Linköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på På Gång i Linköping AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-351660.

Linköping arbetar för att bolag som På Gång i Linköping AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för På Gång i Linköping AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva butikshandel med skor och övriga lädervaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för På Gång i Linköping AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till På Gång i Linköping AB och det är följande personer, Samuelsson, Irene Margareta som är född 1956 och har titeln VD, Samuelsson, Irene Margareta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Lars Anders som är född 1955 och har titeln Suppleant, Tevell, Magnus Bengt Valdemar som är född 1956 och har titeln Revisor, Åberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Materev AB som är född och har titeln Revisor.Caroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för På Gång i Linköping AB är 556645-7288.