M.Ö. Livs Aktiebolag (Ica Nära)

Östergötlands län

Information

M.Ö. Livs Aktiebolag (Ica Nära) hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där M.Ö. Livs Aktiebolag (Ica Nära) finns. I Linköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. M.Ö. Livs Aktiebolag (Ica Nära) tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket M.Ö. Livs Aktiebolag (Ica Nära) har haft sedan 2003-05-01. M.Ö. Livs Aktiebolag (Ica Nära) har funnits sedan och 2003-05-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till M.Ö. Livs Aktiebolag (Ica Nära) så kan ni göra det genom att skicka er post till Vasav. 49, 582 33, Linköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 013-127385.

Linköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är M.Ö. Livs Aktiebolag (Ica Nära) Privat, ej börsnoterat.

M.Ö. Livs Aktiebolag (Ica Nära) har idag 556643-3628 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för M.Ö. Livs Aktiebolag (Ica Nära)

Bolaget skall bedriva detaljhandel med dagligvaror samt därmed förenlig verksamhet.

I M.Ö. Livs Aktiebolag (Ica Nära) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Öhrman, Per Alf Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrman, Alf-Gösta Erling som är född 1941 och har titeln Suppleant, Tholander, Per Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Karlsson, Stig Sören som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .