HANSA Consulting i Linköping AB

Östergötlands län

Information

HANSA Consulting i Linköping AB är ett av många företag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som HANSA Consulting i Linköping AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

HANSA Consulting i Linköping AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-09-04.

HANSA Consulting i Linköping AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2003-04-08. Men sedan 2003-09-04 så har HANSA Consulting i Linköping AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lövsbergsv. 115, 589 37, Linköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HANSA Consulting i Linköping AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-161119.

Linköping arbetar för att företag som HANSA Consulting i Linköping AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för HANSA Consulting i Linköping AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva konsultationer vad avser management, internationella affärer, marknadsföring, inköps logistik, och kvalitetssäkring samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för HANSA Consulting i Linköping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HANSA Consulting i Linköping AB och det är följande personer, Polzer, Hans som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Polzer, Maud Ingrid Ann-Cathrine som är född 1952 och har titeln Suppleant, Starck, Pär-Anders Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för HANSA Consulting i Linköping AB är 556640-6343.