Morgan Gerdin Advokat AB

Östergötlands län

Information

Morgan Gerdin Advokat AB är ett av många företag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Morgan Gerdin Advokat AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Morgan Gerdin Advokat AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-03-06.

Morgan Gerdin Advokat AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2003-02-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nyg. 34, 582 19, Linköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Morgan Gerdin Advokat AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-311510.

Linköping arbetar för att företag som Morgan Gerdin Advokat AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Morgan Gerdin Advokat AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Föremålet är att uteslutande bedriva advokatverksamhet.

Firmatecknare för Morgan Gerdin Advokat AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Morgan Gerdin Advokat AB och det är följande personer, Gerdin, Per Morgan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Leif Erik Anton som är född 1963 och har titeln Suppleant, Karlsson, Stig Sören som är född 1961 och har titeln Revisor, Niklasson, Clas Håkan Berth som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Morgan Gerdin Advokat AB är 556639-4853.